Troba la teva recepta

Preparació

  1. Diluïu el llevat en l’aigua tèbia. Poseu la farina sobre el marbre en forma de volcà i afegiu-hi tots els ingredients excepte l’oli. Pasteu la barreja fins que tingui consistència i es desenganxi del marbre. Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar unes 3 h.
  2. Torneu a treballar la massa afegint-hi l’oli reservat fins que l’absorbeixi i quedi suau. Deixeu-la reposar uns 30 min més tapada.
  3. Mentrestant, escaliveu els pebrots i les albergínies. Peleu-los i talleu-los a tires.
  4. Cobriu una plata de forn amb paper sulfuritzat i esteneu-hi la massa amb les mans mullades d’oli. Col·loqueu-hi la ceba tallada a juliana, el tomàquet a rodanxes, el pebrot, les albergínies i les arengades netes. Regueu-ho tot amb oli, salpebreu-ho i coeu-ho al forn a 160 ºC durant uns 30 min. Serviu-la calenta just sortida del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto