Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Diluïu el llevat en l’aigua tèbia. Poseu la farina sobre el marbre en forma de volcà i afegiu-hi tots els ingredients excepte l’oli. Pasteu la barreja fins que tingui consistència i es desenganxi del marbre. Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar unes 3 h.
  2. Torneu a treballar la massa afegint-hi l’oli reservat fins que l’absorbeixi i quedi suau. Deixeu-la reposar uns 30 min més tapada.
  3. Mentrestant, escaliveu els pebrots i les albergínies. Peleu-los i talleu-los a tires.
  4. Cobriu una plata de forn amb paper sulfuritzat i esteneu-hi la massa amb les mans mullades d’oli. Col·loqueu-hi la ceba tallada a juliana, el tomàquet a rodanxes, el pebrot, les albergínies i les arengades netes. Regueu-ho tot amb oli, salpebreu-ho i coeu-ho al forn a 160 ºC durant uns 30 min. Serviu-la calenta just sortida del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto