Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La coca de torró és un dolç típic de Mallorca, molt fàcil de fer i que deixa constància de la influència àrab. Amb l'ametlla com a ingredient base, la coca s'elabora amb sucre, canyella, llimona i taronja.

Preparació

  1. En un bol, barregeu la ratlladura de la llimona amb el suc de taronja, el sucre i la canyella.
  2. Afegiu-hi l'ametlla molta i mescleu-ho fins a formar una massa uniforme.
  3. Al centre d'una làmina de pa d'àngel, poseu-hi la massa i esteneu-la bé, sense arribar a les puntes. 
  4. Pinteu el voltant d'una altra làmina amb aigua i poseu-la a sobre de la massa. Segelleu les dues làmines.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto