Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la compota de raïm: peleu i talleu els grans de raïm per la meitat. Poseu-los amb el sucre en un cassó petit i deixeu-los coure uns 10 min a foc baix. Un cop hagin deixat anar l'aigua i hagi reduït, aboqueu-hi el vi i retireu-ho del foc. Reserveu-ho a temperatura ambient.
  2. Per la gelea de roses: bulliu una part de l'aigua de roses amb l'agar-agar. Barregeu la resta i esteneu-ho en una safata fins que arribi a 0,5 cm de profunditat. Deixeu que qualli i talleu-ho a daus de 0,5 cm.
  3. Muntatge: en un got o en una copa, col·loqueu-hi, al fons, la compota de raïm, i al damunt uns dauets de gelea i una juliana de roses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: