Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu el torró i escalfeu-lo juntament amb la nata líquida 30 s al microones. Tritureu-ho bé amb el túrmix.
  2. A part, bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporeu-hi amb suavitat la mescla de torró i l’amaretto. Incorporeu-hi amb suavitat la farina tamisada.
  3. Ompliu unes flameres, prèviament untades amb mantega i farina, i congeleu-ho.
  4. Preescalfeu el forn a 250 ºC i coeu els coulants directament congelats entre 8 i 10 min (depèn del forn).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: