Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu el porro i els xampinyons a rodanxes fines. Peleu la patata i talleu-la a daus. Separeu el bròquil en branques i piqueu les avellanes.
  2. Salteu el porro en oli d’oliva fins que agafi color. Afegiu-hi les patates i el Caldo Natural de Verdures Aneto i coeu-ho 20 min o fins que les patates estiguin fetes.
  3. Incorporeu-hi el bròquil, bulliu-ho de 5 a 8 minuts fins que estigui tendre i retireu-lo del foc.
  4. Tritureu-ho fins que us quedi una crema homogènia. Rectifiqueu-ho de sal si es necessari.
  5. Salteu els xampinyons laminats en una paella amb oli d’oliva verge. Amaniu-los i afegiu-los a la crema junt amb la xia i les avellanes .

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto