Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Bateu els ous, el suc i el sucre. Repartiu-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar.
  • Escalfeu al microones la nata líquida, afegiu-hi la xocolata trossejada i la mantega i barregeu-ho bé fins a obtenir una crema homogènia. Repartiu-la als motlles i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: