Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu totes les verdures i les fruites amb el túrmix fins que quedi una sopa ben cremosa. Amaniu-la amb sal i sucre, oli, vinagre i pebre, i torneu-ho a triturar fins que la barreja quedi ben fina.
  2. Coleu la barreja i comproveu-ne l’amaniment, rectifiqueu-lo si cal. Deixeu-la refredar i serviu-la en un plat fondo amb una bola de gelat. Opcionalment, afegiu-hi per sobre cibulet picat i una fulla d’alfàbrega fregida.
  3. Consells: si teniu la maquinària adient, podeu fer el gelat a casa. Poseu 500 g de formatge quark, 1/2 l de llet, 150 g de glucosa líquida, 200 g de rocafort i un polsim de sal dins la Thermomix. Doneu-li 90 ºC de calor uns 4 o 6 min. Quan tot estigui ben barrejat, coleu-ho i poseu-ho al congelador en vasos de la Pacojet. En el moment de servir-ho, passeu-ho per la màquina.
  4.  Si no trobeu fet el gelat ni el podeu fer a casa, es pot substituir per una crema de formatge. Passeu-lo per la batedora amb crema de llet, un polsim de sal i pebre negre. La barreja la serviu amb una gerra per sobre de la sopa de tomàquet.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Smoothie green vital Ràpida i senzilla

Smoothie green vital

Per Adriana Ortemberg

10 minuts

Smoothie sunrise Ràpida i senzilla

Smoothie sunrise

Per Adriana Ortemberg

15 minuts

Smoothie tònic antioxidant Ràpida i senzilla

Smoothie tònic antioxidant

Per Adriana Ortemberg

10 minuts

Gaspatxo de pastanaga Ràpida i senzilla

Gaspatxo de pastanaga

Per Chez Silvia i Caldo Aneto

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto