Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al cremós: remulleu els fulls de gelatina en aigua freda i reserveu-los.
  2. Poseu a bullir la llet amb el sucre. Afegiu-hi els rovells d’ou i la Maizena, i feu-ho coure com una crema anglesa.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i la gelatina remullada i remeneu-ho perquè es dissolgui molt bé. Afegiu-hi la nata semimuntada.
  4. Ompliu 4 motlles individuals i, pel damunt, tireu-hi uns festucs ratllats. Poseu-ho al congelador.
  5. Per a la galeta de festucs: barregeu tots els ingredients a la Thermomix (o amb túrmix) fins que quedi una pasta homogènia. Talleu finament la pasta amb un laminador i poseu-la al forn de 5 a 10 min a 150 ºC.
  6. Per a la salsa de maracujà: poseu els ingredients al foc fins que resti una salsa densa i gustosa.
  7. Muntatge: desemmotlleu els cremosos. Damunt dels plats repartiu la salsa freda de maracujà. A sobre, poseu-hi els cremosos amb festucs i, finalment, el gelat amb uns grans de pebre rosa i la galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto