Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al cremós: remulleu els fulls de gelatina en aigua freda i reserveu-los.
  2. Poseu a bullir la llet amb el sucre. Afegiu-hi els rovells d’ou i la Maizena, i feu-ho coure com una crema anglesa.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i la gelatina remullada i remeneu-ho perquè es dissolgui molt bé. Afegiu-hi la nata semimuntada.
  4. Ompliu 4 motlles individuals i, pel damunt, tireu-hi uns festucs ratllats. Poseu-ho al congelador.
  5. Per a la galeta de festucs: barregeu tots els ingredients a la Thermomix (o amb túrmix) fins que quedi una pasta homogènia. Talleu finament la pasta amb un laminador i poseu-la al forn de 5 a 10 min a 150 ºC.
  6. Per a la salsa de maracujà: poseu els ingredients al foc fins que resti una salsa densa i gustosa.
  7. Muntatge: desemmotlleu els cremosos. Damunt dels plats repartiu la salsa freda de maracujà. A sobre, poseu-hi els cremosos amb festucs i, finalment, el gelat amb uns grans de pebre rosa i la galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto