Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu el llevat en la llet, a temperatura ambient. En un bol, barregeu la farina, el sucre i la sal. Incorporeu-hi la llet amb el llevat i la mantega pomada. Barregeu-ho, tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho fermentar 30 min.
  2. Barregeu l’impulsor amb l’aigua. Incorporeu-ho a la massa anterior i torneu-ho a deixar reposar 30 min.
  3. Unteu amb oli uns cèrcols de 8 cm de diàmetre. Col·loqueu-los al mig d’una paella calenta, lleugerament untada amb oli. Aboqueu la massa dins de cada cèrcol, a un gruix d’entre 0,5 i 1 cm. Coeu els crumpets a foc baix, fins que se’ls assequin lleugerament les parets i es formin foradets a la massa.
  4. Traieu els cèrcols amb compte. Gireu els crumpets i coeu-los per l’altra cara. Repetiu l’operació amb tota la massa, untant cada vegada els cèrcols amb oli.
  5. Serviu els crumpets calents amb mantega i melmelada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto