Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Recolzeu la coliflor cap per avall i separeu-ne cada un dels brots tallant des de la tija. Talleu el carbassó i l'albergínia en daus.
  2. Escalfeu una paella a foc mitjà  i daureu-hi la mitja cuixa de pollastre desossada i tallada a daus amb l'oli i un pessic de sal, 3 min. Al cap d'un parell de minuts afegiu les verdures i deixeu que s'ofeguin a foc mitjà 5 minuts més. Afegiu-hi les espècies . 
  3. Bulliu l'aigua i mulleu el cuscus en un bol de fusta. Deixeu-lo reposar 5 min perquè adquierixi la textura ideal.
  4. Afegiu els cigrons, l'aigua i les panses. Deixa bullir tranquil·lament 4 minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: