Troba la teva recepta

Preparació

  1. Recolzeu la coliflor cap per avall i separeu-ne cada un dels brots tallant des de la tija. Talleu el carbassó i l'albergínia en daus.
  2. Escalfeu una paella a foc mitjà  i daureu-hi la mitja cuixa de pollastre desossada i tallada a daus amb l'oli i un pessic de sal, 3 min. Al cap d'un parell de minuts afegiu les verdures i deixeu que s'ofeguin a foc mitjà 5 minuts més. Afegiu-hi les espècies . 
  3. Bulliu l'aigua i mulleu el cuscus en un bol de fusta. Deixeu-lo reposar 5 min perquè adquierixi la textura ideal.
  4. Afegiu els cigrons, l'aigua i les panses. Deixa bullir tranquil·lament 4 minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto