Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un pot, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan es comenci a caramel·litzar, afegiu-hi el pollastre salpebrat i trossejat. Deixeu que es cogui.
  2. Afegiu-hi les nous trossejades, la poma tallada a daus i l’ou dur trossejat. Barregeu-ho bé.
  3. Afegiu-hi la farina i aboqueu-hi la llet a poc a poc, formant una beixamel. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. Coeu les endívies en aigua bullent, uns 10 min.
  5. Retireu les fulles de les endívies i ompliu-les amb la farsa del pollastre.
  6. Formeu-ne paquetets i arrebosseu-los amb farina i ou batut. Fregiu-los en mantega i reserveu-los.
  7. En un cassó, escalfeu la nata líquida a foc mitjà, deixeu que s’espesseixi i afegiu-hi el rocafort.
  8. Serviu les endívies acompanyades de la salsa rocafort.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto