Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un pot, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan es comenci a caramel·litzar, afegiu-hi el pollastre salpebrat i trossejat. Deixeu que es cogui.
  2. Afegiu-hi les nous trossejades, la poma tallada a daus i l’ou dur trossejat. Barregeu-ho bé.
  3. Afegiu-hi la farina i aboqueu-hi la llet a poc a poc, formant una beixamel. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. Coeu les endívies en aigua bullent, uns 10 min.
  5. Retireu les fulles de les endívies i ompliu-les amb la farsa del pollastre.
  6. Formeu-ne paquetets i arrebosseu-los amb farina i ou batut. Fregiu-los en mantega i reserveu-los.
  7. En un cassó, escalfeu la nata líquida a foc mitjà, deixeu que s’espesseixi i afegiu-hi el rocafort.
  8. Serviu les endívies acompanyades de la salsa rocafort.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: