Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les patates, les pastanagues, els pèsols i les mongetes dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho.
  2. Aboqueu l'aigua al vas. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 26 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu el recipient Varoma i poseu les verdures al vapor dins d’una enciamera gran. Salpebreu-les al gust i deixeu-les refredar.
  4. Netegeu el vas.
  5. Escorreu la llauna de tonyina i reserveu-ne l'oli per fer la maionesa.
  6. Poseu la tonyina esmicolada a l'enciamera amb les verdures i els ous trossejats.
  7. Peseu en una gerra l'oli reservat de la llauna de tonyina i completeu-ho amb oli de gira-sol fins a obtenir 300 g. Prepareu una maionesa amb aquest oli.
  8. Aboqueu la maionesa a l’enciamera (amb les verdures ja fredes i la tonyina) i barregeu-ho.
  9. Reserveu l'ensalada russa a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto