Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir 2 litres d'aigua en una olla i saleu-la.
  2. Peleu les cues de les gambetes i reserveu-ne els caps. Passeu els caps per un colador per treure'n el suc, i reserveu-lo.
  3. En una paella amb oli a foc suau, poseu l'all tallat a làmines, el julivert picat i bitxo. Quan l'all comenci a ballar, talleu-ho amb aigua de cocció de la pasta, afegiu-hi el suc dels caps i reduïu-ho 2 min. Salpebreu-ho.
  4. Escorreu la pasta i aboqueu-la a la salsa, salteu-la i afegiu-hi aigua de cocció de la pasta.
  5. Abans que la pasta absorbeixi la salsa, afegiu-hi les cues de les gambetes per a un últim saltat (han de quedar poc fetes).
  6. Serviu-ho i afegiu-hi julivert picat al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: