Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i fregiu-la en una cassola amb un raig oli d’oliva. Reserveu-la.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls, i afegiu-los a la cassola amb una mica més d’oli d’oliva. Sofregiu-ho uns minuts i afegiu-hi el pebrot verd, rentat i tallat a dauets, i els alls, pelats i laminats. Passats uns 10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Reduïu-ho 15 min i salpebreu-ho.
  3. Torneu a posar-hi la carabassa, remeneu-ho i aboqueu-hi el brou. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els fideus i coeu-los segons la informació del fabricant. Quan faltin 5 min perquè estiguin al punt, afegiu-hi els pèsols i rectifiqueu-ne el punt de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto