Consells de cuina La Vanguardia

Avui he fet un flam de formatge per portar al sopar d’aquest vespre a casa els pares. Com que ahir va ser el sant de la meva mare, he triat unes postres especials que facin una mica més de festa que normalment. Tot i així, és una recepta amb poca elaboració, de manera que és fàcil i dóna bon resultat. El flam l’he preparat amb un formatge de cabra cremós (d’aquells per untar) perquè a nosaltres el formatge ens agrada bastant i volia que el flam tingués molt gust de formatge. Però si es vol més suau, es pot fer perfectament amb un formatge del tipus Philadelphia. Ara bé, jo us aconsello que el feu amb formatge de cabra, queda boníssim!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix.
  2. Aboqueu-ho en un motlle caramel·litzat i coeu-ho 1 h al bany maria a 180 ºC. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto