Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una crema anglesa. Feu bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella, i ho deixeu infusionar 10 min. Bateu els rovells amb el sucre dins un cassó. Aboqueu-hi la llet colada i poseu-ho a coure a foc suau sense parar-ho de remenar, i evitant que arribi a bullir, fins que agafi densitat. Retireu-la i poseu-la a refredar.
  2. Poseu les peces de pasta de full de 14 x 6 cm sobre un paper sulfuritzat en una placa de forn. Empolseu-hi sucre de llustre i cobriu-les amb un altre paper. Poseu-hi una altra placa de forn a sobre perquè no pugi el full en coure's. Coeu els fulls al forn a 200 ºC fins que estiguin ben daurats i secs.
  3. Mescleu la crema amb la mateixa quantitat de nata muntada sense sucre, iperfumeu la crema amb unes gotes de marc de cava.
  4. Muntatge: obriu els fulls pel mig i farciu-los de crema i de fruites tallades a daus. Tapeu-ho amb l’altra meitat de full caramel·litzat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto