Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol mescleu la farina, la sal i l'impulsor. Per assegurar-vos que no queden grumolls, podeu tamisar la farina.
  2.  Aboqueu la Mel de flors ecològica Alemany en un cassó a poc fluix fins que la mel estigui completament líquida (però sense arribar a bullir).
  3. Vigilant de no cremar-vos, afegiu la mel al bol, juntament amb l'ou batut, i barregeu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  4. Incorporeu-hi les llàgrimes de xocolata i torneu-ho a barrejar.
  5. Escalfem el forn a 190 ºC. Cobriu una safata amb paper de forn.
  6. Estireu la massa amb un corró fins que tingui mig centímetre. Si la massa és massa líquida la podeu deixar-la mitja hora a la nevera perquè sigui més manejable.
  7. Amb un got o amb un tallador, doneu forma a les galetes. Poseu-les ben separades damunt de la safata i pinteu-les amb una mica de llet.
  8. Fornegeu les galetes 10-15 min fins que estiguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: