Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol mescleu la farina, la sal i l'impulsor. Per assegurar-vos que no queden grumolls, podeu tamisar la farina.
  2.  Aboqueu la mel de flors ecològica Alemany en un cassó a foc fluix fins que la mel estigui completament líquida (però sense arribar a bullir).
  3. Vigilant de no cremar-vos, afegiu la mel al bol, juntament amb l'ou batut, i barregeu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  4. Incorporeu-hi les llàgrimes de xocolata i torneu-ho a barrejar.
  5. Escalfeu el forn a 190 ºC. Cobriu una safata amb paper de forn.
  6. Estireu la massa amb un corró fins que tingui mig centímetre. Si la massa és massa líquida, la podeu deixar mitja hora a la nevera perquè sigui més manejable.
  7. Amb un got o amb un tallador, doneu forma a les galetes. Poseu-les ben separades damunt de la safata i pinteu-les amb una mica de llet.
  8. Fornegeu les galetes 10-15 min fins que estiguin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: