Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la iuca i elimineu-ne tots dos extrems. Talleu-la a trossos de 8-10 cm. Retireu-ne la fibra interior i talleu els trossos de dalt a baix per la meitat, fins a tenir quatre bastons.
  2. En una olla gran amb aigua, bulliu la iuca. Afegiu-hi dos pessics de sal.
  3. Coeu la iuca fins que estigui tendra, vigileu que no es desfaci. Coleu-la.
  4. Deixeu assecar la iuca en una safata amb reixeta, perquè s’escorri bé.
  5. Fregiu la iuca amb oli, a foc fort. Amb una escumadora, aneu remenant-la, perquè es fregeixi de manera uniforme.
  6. Quan agafi un color daurat intens, retireu-la i poseu-la sobre paper absorbent. Saleu-la.
  7. Per al mojo: tritureu tots els ingredients, però abans traieu la part central de l’all.
  8. Per al suero costeño: barregeu tots els ingredients en un bol amb una vareta i reserveu-ho en fred.
  9. Serviu-ho tot junt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: