Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la iuca i elimineu-ne tots dos extrems. Talleu-la a trossos de 8-10 cm. Retireu-ne la fibra interior i talleu els trossos de dalt a baix per la meitat, fins a tenir quatre bastons.
  2. En una olla gran amb aigua, bulliu la iuca. Afegiu-hi dos pessics de sal.
  3. Coeu la iuca fins que estigui tendra, vigileu que no es desfaci. Coleu-la.
  4. Deixeu assecar la iuca en una safata amb reixeta, perquè s’escorri bé.
  5. Fregiu la iuca amb oli, a foc fort. Amb una escumadora, aneu remenant-la, perquè es fregeixi de manera uniforme.
  6. Quan agafi un color daurat intens, retireu-la i poseu-la sobre paper absorbent. Saleu-la.
  7. Per al mojo: tritureu tots els ingredients, però abans traieu la part central de l’all.
  8. Per al suero costeño: barregeu tots els ingredients en un bol amb una vareta i reserveu-ho en fred.
  9. Serviu-ho tot junt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto