Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la iuca i elimineu-ne tots dos extrems. Talleu-la a trossos de 8-10 cm. Retireu-ne la fibra interior i talleu els trossos de dalt a baix per la meitat, fins a tenir quatre bastons.
  2. En una olla gran amb aigua, bulliu la iuca. Afegiu-hi dos pessics de sal.
  3. Coeu la iuca fins que estigui tendra, vigileu que no es desfaci. Coleu-la.
  4. Deixeu assecar la iuca en una safata amb reixeta, perquè s’escorri bé.
  5. Fregiu la iuca amb oli, a foc fort. Amb una escumadora, aneu remenant-la, perquè es fregeixi de manera uniforme.
  6. Quan agafi un color daurat intens, retireu-la i poseu-la sobre paper absorbent. Saleu-la.
  7. Per al mojo: tritureu tots els ingredients, però abans traieu la part central de l’all.
  8. Per al suero costeño: barregeu tots els ingredients en un bol amb una vareta i reserveu-ho en fred.
  9. Serviu-ho tot junt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto