Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu els pits i rostiu-los en una paella amb un raig d'oli, a foc mitjà, fins que estiguin ben cuits. Piqueu-los i reserveu-los
  2. Renteu els xampinyons i talleu-los. Piqueu la ceba i el gra d'all. En la mateixa paella on heu cuinat els pits, sofregiu la ceba i l'all picat amb un bon raig d'oli, durant uns deu minuts a foc lent. Afegiu-hi els xampinyons i el vi blanc. Coeu-ho a foc mitjà fins que l'alcohol s'evapori. Fora del foc, barregeu-ho amb el pollastre cuit, el pernil picat i la salsa de tomàquet.
  3. Elaboreu la beixamel. En una cassola foneu la mantega i afegiu-hi la farina. Cuineu-la uns tres minuts fins que perdi el gust a farina crua, remenant contínuament per evitar que es cremi. Aboqueu-hi la llet tèbia d'un sol cop. Salpebreu-ho i aneu-ho batent amb varetes fins que espesseixi, a foc mitjà.
  4. Bulliu les plaques de canelons seguint les indicacions del paquet. Refresqueu-les i coleu-les i immediatament muteu la lasanya.
  5. En una plàtera apta per al forn, poseu una cullerada de beixamel a la base i, a sobre, una capa de plaques de lasanya cuites. A continuació, una capa de farciment, una altra de plaques i una altra capa de beixamel; després una altra de farciment i una altra de plaques i acabeu-ho amb la beixamel i el formatge ratllat.
  6. Poseu-ho al forn a 180 ºC  uns 20 minuts perquè recuperi la calor i acabeu-ho donant un cop de gratinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto