Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els pits i rostiu-los en una paella amb un raig d'oli, a foc mitjà, fins que estiguin ben cuits. Piqueu-los i reserveu-los
  2. Renteu els xampinyons i talleu-los. Piqueu la ceba i el gra d'all. En la mateixa paella on heu cuinat els pits, sofregiu la ceba i l'all picat amb un bon raig d'oli, durant uns deu minuts a foc lent. Afegiu-hi els xampinyons i el vi blanc. Coeu-ho a foc mitjà fins que l'alcohol s'evapori. Fora del foc, barregeu-ho amb el pollastre cuit, el pernil picat i la salsa de tomàquet.
  3. Elaboreu la beixamel. En una cassola foneu la mantega i afegiu-hi la farina. Cuineu-la uns tres minuts fins que perdi el gust a farina crua, remenant contínuament per evitar que es cremi. Aboqueu-hi la llet tèbia d'un sol cop. Salpebreu-ho i aneu-ho batent amb varetes fins que espesseixi, a foc mitjà.
  4. Bulliu les plaques de canelons seguint les indicacions del paquet. Refresqueu-les i coleu-les i immediatament muteu la lasanya.
  5. En una plàtera apta per al forn, poseu una cullerada de beixamel a la base i, a sobre, una capa de plaques de lasanya cuites. A continuació, una capa de farciment, una altra de plaques i una altra capa de beixamel; després una altra de farciment i una altra de plaques i acabeu-ho amb la beixamel i el formatge ratllat.
  6. Poseu-ho al forn a 180 ºC  uns 20 minuts perquè recuperi la calor i acabeu-ho donant un cop de gratinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto