Troba la teva recepta

David Lienas va preparar aquestes elegants i delicioses carlotes versionades en gotet a un taller de postres d'estiu a l'Espai Consum del Bonpreu.

En David ens va ensenyar una versió per a postres de la pinya colada, un fantàstic batut de plàtan i maduixa, una refrescant sopeta de cítrics amb gelat de vainilla i aquests gotets de mousse de llimona i maduixes. Ja sabeu que amb el David sempre aprenem una pila de trucs entre els quals m’agradaria destacar l’ús del sifó per muntar clares d’ou a punt de neu

Aquesta mousse de llimona queda boníssima, tant de textura com de gust. Sense gens de gelatina, té una cremositat deliciosa i la dolçor de la llet condensada compensa al punt l’acidesa de la llimona. Acompanyada de la confitura de maduixa que el mateix David ens va ensenyar al taller de creps, són uns gotets tan viciosos que en vam menjar tres cadascun!

Preparació

  1. Munteu la nata.
  2. Barregeu el suc de llimona amb llet condensada. Afegiu-hi la nata muntada amb moviments suaus. Poseu-la dins una mànega de pastisseria i deixeu-la reposar unes 4 h a la nevera.
  3. Muntatge: talleu el melindro i col·loqueu-lo vertical al got. Afegiu-hi una capa de mousse i una de confitura. Decoreu-ho amb la maduixa i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto