Troba la teva recepta

Avui, les meves nebodes i jo hem preparat el sopar. Per postres, hem fet uns quadradets cruixents de xocolata i arròs inflat, fàcils, bons i molt vistosos.

Com que l’Aina i l’Olga ja són grans i són unes nenes molt espavilades, hem donat festa a tothom i hem decidit organitzar totes soles el sopar. Hem preparat un assortiment de canapès i unes minipizzes; també hem decorat la taula i hem escrit el menú en unes targetes… Total, que hem passat una tarda d’allò més entretingudes cuinant i preparant tot el ritual del sopar.

Per postres, he buscat una recepta fàcil que es pogués menjar al cap de poca estona de preparar-la i que s’adaptés al gust de les meves nebodes. Aquestes mossegades cruixents de xocolata han estat un èxit total!

Preparació

  1. Foneu en un cassó al foc la meitat de la mantega, 1 cullerada de mel i la xocolata blanca. Barregeu-hi la meitat de l’arròs inflat i esteneu la pasta dins un motlle rectangular d’uns 15 x 20 cm. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Repetiu el procediment amb la xocolata amb llet i esteneu-la sobre la capa de xocolata blanca. Deixeu-ho a la nevera fins que s’endureixi.
  3. Desemmotlleu-ho i talleu-ho a quadradets petits amb un ganivet de serra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto