Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les múrgoles i talleu-ne els peus. En una cassola amb oli poseu els peus de les múrgoles, els xampinyons i la meitat del porro picat. Sofregiu-ho sense coloració i saleu-ho.
  2. Tritureu molt fi el pit de pollastre amb la clara d’ou i el fetge d’ànec. Afegiu-hi el sofregit de peus de múrgoles, xampinyons i porro, sal, pebre i la nata líquida, i emulsioneu lleugerament el conjunt.
  3. Farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola amb mig got de brou de pollastre, tapeu-la amb paper d’alumini i poseu-la al forn a 150 ºC durant uns 10 min (el farcit ha de tenir una consistència compacta però tendra).
  4. Sofregiu la resta dels porros picats i afegiu-hi els brots d’ortigues i les patates pelades i tallades fines, afegiu-hi el brou i la sal. Deixeu-ho coure 1/2 h. Tritureu-ho amb mantega. Passeu-ho pel colador xinès.
  5. En un plat soper poseu la crema d’ortigues i les múrgoles al damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: