Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les orelles d'Aman són unes postres típiques del Purim, el carnaval jueu. Són molt similars a les galetes i podem trobar-les farcides de xocolata, de melmelada, de dàtils o, fins i tot, d'almívar de llet ('dulce de leche') o formatge. 

Preparació

Orelles d'Aman
Orelles d'Aman

 

  • Per fer la massa, barregeu la mantega i el sucre fins a obtenir una substància cremosa.
  • Afegiu-hi la farina, l'essència de vainilla i l'ou. Quan estigui tot mesclat, afegiu-hi més farina i barregeu-ho fins que aconseguiu una massa fina.
  • Preescalfeu el forn a 175 ºC.
  • Esteneu la massa sobre una superfície plana amb una mica de farina i estireu-la. Després, talleu-la en cercles d'entre 5 i 8 centímetres.
  • Col·loqueu el farciment al centre de la circumferència i doblegueu-ne tres vores, per obtenir un triangle. Convé que en tanqueu bé les vores per tal que no sobresurti el condiment.
  • Poseu-ho al forn entre 10 i 20 minuts a 175 °C, fins que la massa estigui daurada.
  • Deixeu-ho refredar i poseu-hi una mica de sucre pel damunt.
     

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: