Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un recipient d’1 l untant-lo amb margarina de soja, i folreu-lo bé amb paper per enfornar, tenint en compte que la massa pujarà uns 8 cm.
  2. Per a la massa: esmicoleu el llevat en la beguda d’arròs, afegiu-hi 100 g de farina i barregeu-ho, per fer una massa tova.
  3. Poseu-ho en un recipient, tapeu-ho amb un drap de cuina i deixeu-ho reposar 50 min.
  4. Aboqueu la barreja en un bol i afegiu-hi la resta de la farina.
  5. Feu un forat al centre i poseu-hi la margarina de soja estovada, el sucre integral, els rovells, l’ou sencer, l’aigua de tarongina i un pessic de sal.
  6. Pasteu-ho enèrgicament 15 min.
  7. Afegiu-hi les panses i la fruita seca, distribuint-la bé per tota la massa.
  8. Col·loqueu-ho al recipient, formeu una pasta i deixeu-ho reposar 40 min.
  9. Escalfeu el forn a 200 ºC. Feu uns talls en creu a la part superior del panettone, pinteu-lo amb una mica de margarina amb un pinzell, i enforneu-lo 45 min.
  10. Per a la decoració: diluïu el kuzu en la beguda d’arròs, afegiu-hi l’aigua de tarongina i poseu-ho al foc, a temperatura mitjana, remenant-ho sempre, fins que comenci a tenir densitat.
  11. Retireu-ho i aboqueu-ho sobre el panettone.
  12. Barregeu la fruita seca amb les llavors, les fruites vermelles i la mel (o sucre integral), i col·loqueu-ho tot al centre del panettone. Ja està a punt. Emboliqueu-lo amb paper i presenteu-lo a la taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 276

VITAMINITZA'T! CÍTRICS AL PLAT PER SALVAR L'HIVERN

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jaume Marambio i Vicky Maccarone

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto