Preparació
- Prepareu un recipient d’1 l untant-lo amb margarina de soja, i folreu-lo bé amb paper per enfornar, tenint en compte que la massa pujarà uns 8 cm.
- Per a la massa: esmicoleu el llevat en la beguda d’arròs, afegiu-hi 100 g de farina i barregeu-ho, per fer una massa tova.
- Poseu-ho en un recipient, tapeu-ho amb un drap de cuina i deixeu-ho reposar 50 min.
- Aboqueu la barreja en un bol i afegiu-hi la resta de la farina.
- Feu un forat al centre i poseu-hi la margarina de soja estovada, el sucre integral, els rovells, l’ou sencer, l’aigua de tarongina i un pessic de sal.
- Pasteu-ho enèrgicament 15 min.
- Afegiu-hi les panses i la fruita seca, distribuint-la bé per tota la massa.
- Col·loqueu-ho al recipient, formeu una pasta i deixeu-ho reposar 40 min.
- Escalfeu el forn a 200 ºC. Feu uns talls en creu a la part superior del panettone, pinteu-lo amb una mica de margarina amb un pinzell, i enforneu-lo 45 min.
- Per a la decoració: diluïu el kuzu en la beguda d’arròs, afegiu-hi l’aigua de tarongina i poseu-ho al foc, a temperatura mitjana, remenant-ho sempre, fins que comenci a tenir densitat.
- Retireu-ho i aboqueu-ho sobre el panettone.
- Barregeu la fruita seca amb les llavors, les fruites vermelles i la mel (o sucre integral), i col·loqueu-ho tot al centre del panettone. Ja està a punt. Emboliqueu-lo amb paper i presenteu-lo a la taula.