Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un recipient d’1 l untant-lo amb margarina de soja, i folreu-lo bé amb paper per enfornar, tenint en compte que la massa pujarà uns 8 cm.
  2. Per a la massa: esmicoleu el llevat en la beguda d’arròs, afegiu-hi 100 g de farina i barregeu-ho, per fer una massa tova.
  3. Poseu-ho en un recipient, tapeu-ho amb un drap de cuina i deixeu-ho reposar 50 min.
  4. Aboqueu la barreja en un bol i afegiu-hi la resta de la farina.
  5. Feu un forat al centre i poseu-hi la margarina de soja estovada, el sucre integral, els rovells, l’ou sencer, l’aigua de tarongina i un pessic de sal.
  6. Pasteu-ho enèrgicament 15 min.
  7. Afegiu-hi les panses i la fruita seca, distribuint-la bé per tota la massa.
  8. Col·loqueu-ho al recipient, formeu una pasta i deixeu-ho reposar 40 min.
  9. Escalfeu el forn a 200 ºC. Feu uns talls en creu a la part superior del panettone, pinteu-lo amb una mica de margarina amb un pinzell, i enforneu-lo 45 min.
  10. Per a la decoració: diluïu el kuzu en la beguda d’arròs, afegiu-hi l’aigua de tarongina i poseu-ho al foc, a temperatura mitjana, remenant-ho sempre, fins que comenci a tenir densitat.
  11. Retireu-ho i aboqueu-ho sobre el panettone.
  12. Barregeu la fruita seca amb les llavors, les fruites vermelles i la mel (o sucre integral), i col·loqueu-ho tot al centre del panettone. Ja està a punt. Emboliqueu-lo amb paper i presenteu-lo a la taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto