Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un oli de caps d’escamarlans. Daureu lleugerament els caps amb una mica d’oli, afegiu-hi la resta de l’oli i ho deixeu infusionar tapat a temperatura ambient durant 1 h. Coleu-ho tot premsant bé els caps per tal d’extreure’n la substància. Reserveu-ho.
  2. Poseu a bullir les patates pelades en aigua salada fins que siguin ben cuites. Escorreu-les bé, peleu-les i passeu-les pel passapuré o per un vas batedor emulsionant-ho amb l’oli fet amb els caps d’escamarlans.
  3. En una cassola amb una mica de mantega, ofegueu els bolets ja nets a foc lent per tal que treguin l’aigua i afegiu-hi el brou de pollastre. Tritureu el conjunt, salpebreu-lo i lligueu-lo amb la mantega a punt de pomada, amb un batedor manual.
  4. Peleu les cues d’escamarlans i feu-les a la planxa o en una paella amb poc oli, durant 10 s per cada cara. Podeu acabar el plat amb unes branques de cibulet, shiso morat o algun germinat de rave.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: