Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. La gràcia d’aquesta recepta és elaborar nosaltres mateixos la pasta farcida. És molt fàcil i molt gratificant.
  2. Per al farcit: talleu els tomàquets secs a trossets i piqueu les avellanes.
  3. Barregeu el mascarpone amb els tomàquets, les avellanes i l’orenga.
  4. Per a la massa: en un recipient gran, poseu la farina i els ous batuts. Ara és qüestió de barrejar i pastar fins a aconseguir integrar els dos ingredients.
  5. A sobre de la taula, amb una mica de farina perquè no s’enganxi, aneu pastant la massa fins a aconseguir que sigui fina.
  6. Taleu-la en quatre porcions i, amb un corró enfarinat, estireu-la fina, intentant que en estirar-la tingui una forma homogènia rectangular.
  7. Poseu-hi petites muntanyetes de farcit, deixant prou espai entre cada muntanyeta per poder tancar bé el ravioli. Poseu-hi l’altra làmina per sobre i tanqueu les vores dels raviolis prement amb els dits. Talleu-los amb un tallapasta, segellant bé les vores. Reserveu-los enfarinats.
  8. Quan us els vulgueu menjar, bulliu-los en aigua abundant, només 4 min. Serviu-los amb la salsa que us agradi més.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i farcir la pasta amb els ingredients que us agradin més: verduretes sofregides, una mica d’embotit, xampinyons tallats ben petits... Visca la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto