Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. La gràcia d’aquesta recepta és elaborar nosaltres mateixos la pasta farcida. És molt fàcil i molt gratificant.
  2. Per al farcit: talleu els tomàquets secs a trossets i piqueu les avellanes.
  3. Barregeu el mascarpone amb els tomàquets, les avellanes i l’orenga.
  4. Per a la massa: en un recipient gran, poseu la farina i els ous batuts. Ara és qüestió de barrejar i pastar fins a aconseguir integrar els dos ingredients.
  5. A sobre de la taula, amb una mica de farina perquè no s’enganxi, aneu pastant la massa fins a aconseguir que sigui fina.
  6. Taleu-la en quatre porcions i, amb un corró enfarinat, estireu-la fina, intentant que en estirar-la tingui una forma homogènia rectangular.
  7. Poseu-hi petites muntanyetes de farcit, deixant prou espai entre cada muntanyeta per poder tancar bé el ravioli. Poseu-hi l’altra làmina per sobre i tanqueu les vores dels raviolis prement amb els dits. Talleu-los amb un tallapasta, segellant bé les vores. Reserveu-los enfarinats.
  8. Quan us els vulgueu menjar, bulliu-los en aigua abundant, només 4 min. Serviu-los amb la salsa que us agradi més.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i farcir la pasta amb els ingredients que us agradin més: verduretes sofregides, una mica d’embotit, xampinyons tallats ben petits... Visca la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto