Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. La gràcia d’aquesta recepta és elaborar nosaltres mateixos la pasta farcida. És molt fàcil i molt gratificant.
  2. Per al farcit: talleu els tomàquets secs a trossets i piqueu les avellanes.
  3. Barregeu el mascarpone amb els tomàquets, les avellanes i l’orenga.
  4. Per a la massa: en un recipient gran, poseu la farina i els ous batuts. Ara és qüestió de barrejar i pastar fins a aconseguir integrar els dos ingredients.
  5. A sobre de la taula, amb una mica de farina perquè no s’enganxi, aneu pastant la massa fins a aconseguir que sigui fina.
  6. Taleu-la en quatre porcions i, amb un corró enfarinat, estireu-la fina, intentant que en estirar-la tingui una forma homogènia rectangular.
  7. Poseu-hi petites muntanyetes de farcit, deixant prou espai entre cada muntanyeta per poder tancar bé el ravioli. Poseu-hi l’altra làmina per sobre i tanqueu les vores dels raviolis prement amb els dits. Talleu-los amb un tallapasta, segellant bé les vores. Reserveu-los enfarinats.
  8. Quan us els vulgueu menjar, bulliu-los en aigua abundant, només 4 min. Serviu-los amb la salsa que us agradi més.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i farcir la pasta amb els ingredients que us agradin més: verduretes sofregides, una mica d’embotit, xampinyons tallats ben petits... Visca la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: