Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla, poseu els musclos, ben nets i raspats. Afegiu-hi cinc cullerades d’aigua i deixeu-los poc temps al foc (4 min). Escorreu-los i reserveu el brou, colat molt fi.
  2. Separeu els musclos de les closques, evitant que quedin restes de fibra a l’interior del marisc. Reserveu-los escorreguts a la nevera.
  3. Barregeu 200 ml del brou dels musclos amb les dues fulles de gelatina, remullades i foses a foc suau.
  4. Aboqueu-ho en un recipient no gaire gros, per obtenir uns daus de gelatina d’1 x 1 cm.
  5. Tritureu ben fins amb els ingredients de la salsa i reserveu-la a la nevera.
  6. Coeu les làmines de pasta wonton 2 min en aigua bullent abundant amb un raig d’oli i un polsim de sal. Refredeu-les i esteneu-les sobre la taula de treball.
  7. En un bol gros, barregeu amb delicadesa els musclos, els daus de gelatina d’aigua de marisc, els daus
    de tomàquet, l’alfàbrega, les olives, el cogombre, els raves i les tàperes picades. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal i pebre, i repartiu-ho sobre les plaques de pasta. Abans de tancar la pasta, poseu-hi una mica de mató. Tanqueu les plaques donant-los una forma bonica, com si fossin canelons o raviolis, i reserveu-les a la nevera, en una safata.
  8. En el moment de presentar la safata a taula, napeu la pasta amb la salsa i poseu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto