Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla, poseu els musclos, ben nets i raspats. Afegiu-hi cinc cullerades d’aigua i deixeu-los poc temps al foc (4 min). Escorreu-los i reserveu el brou, colat molt fi.
  2. Separeu els musclos de les closques, evitant que quedin restes de fibra a l’interior del marisc. Reserveu-los escorreguts a la nevera.
  3. Barregeu 200 ml del brou dels musclos amb les dues fulles de gelatina, remullades i foses a foc suau.
  4. Aboqueu-ho en un recipient no gaire gros, per obtenir uns daus de gelatina d’1 x 1 cm.
  5. Tritureu ben fins amb els ingredients de la salsa i reserveu-la a la nevera.
  6. Coeu les làmines de pasta wonton 2 min en aigua bullent abundant amb un raig d’oli i un polsim de sal. Refredeu-les i esteneu-les sobre la taula de treball.
  7. En un bol gros, barregeu amb delicadesa els musclos, els daus de gelatina d’aigua de marisc, els daus
    de tomàquet, l’alfàbrega, les olives, el cogombre, els raves i les tàperes picades. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal i pebre, i repartiu-ho sobre les plaques de pasta. Abans de tancar la pasta, poseu-hi una mica de mató. Tanqueu les plaques donant-los una forma bonica, com si fossin canelons o raviolis, i reserveu-les a la nevera, en una safata.
  8. En el moment de presentar la safata a taula, napeu la pasta amb la salsa i poseu-hi les fulles d’alfàbrega per sobre.

Més receptes amb Arròs i pasta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto