Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a posar al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llacets o la pasta triada i bulliu-ho seguint les indicacions del fabricant. Coleu-ho i refresqueu-ho.
  2. Per al pesto de remolatxa: tritureu tots els ingredients amb l’ajuda del túrmix. Si no sabeu com fer-lo anar, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Barregeu el pesto de remolatxa amb la pasta.
  4. Talleu la taronja a sang, és a dir, de manera que la polpa quedi completament neta, sense la pela ni la pela blanca que la cobreix. Trossegeu-la.
  5. Per muntar el plat, poseu-hi la pasta amb una mica de pesto remolatxa. Afegiu-hi la taronja i uns trossets de formatge de cabra.
  6. Acabeu-ho amb fulles de barreja d’enciams.

El consell

  • Les amanides queden molt bé si hi poseu una mica de fruita. Heu tastat mai una amanida de pasta amb trossets de poma, panses, nous i uns bocinets de formatge de cabra? És deliciosa i molt nutritiva!
  • La remolatxa és una hortalissa amb un gust dolç molt bo, que aporta un munt de vitamines i minerals. Sabíeu que la part que ens mengem és l’arrel de la planta?

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: