Preparació
Preparació
- Demaneu a un adult que us ajudi a posar al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llacets o la pasta triada i bulliu-ho seguint les indicacions del fabricant. Coleu-ho i refresqueu-ho.
- Per al pesto de remolatxa: tritureu tots els ingredients amb l’ajuda del túrmix. Si no sabeu com fer-lo anar, millor que demaneu ajuda a un adult.
- Barregeu el pesto de remolatxa amb la pasta.
- Talleu la taronja a sang, és a dir, de manera que la polpa quedi completament neta, sense la pela ni la pela blanca que la cobreix. Trossegeu-la.
- Per muntar el plat, poseu-hi la pasta amb una mica de pesto remolatxa. Afegiu-hi la taronja i uns trossets de formatge de cabra.
- Acabeu-ho amb fulles de barreja d’enciams.
El consell
- Les amanides queden molt bé si hi poseu una mica de fruita. Heu tastat mai una amanida de pasta amb trossets de poma, panses, nous i uns bocinets de formatge de cabra? És deliciosa i molt nutritiva!
- La remolatxa és una hortalissa amb un gust dolç molt bo, que aporta un munt de vitamines i minerals. Sabíeu que la part que ens mengem és l’arrel de la planta?