Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a posar al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llacets o la pasta triada i bulliu-ho seguint les indicacions del fabricant. Coleu-ho i refresqueu-ho.
  2. Per al pesto de remolatxa: tritureu tots els ingredients amb l’ajuda del túrmix. Si no sabeu com fer-lo anar, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Barregeu el pesto de remolatxa amb la pasta.
  4. Talleu la taronja a sang, és a dir, de manera que la polpa quedi completament neta, sense la pela ni la pela blanca que la cobreix. Trossegeu-la.
  5. Per muntar el plat, poseu-hi la pasta amb una mica de pesto remolatxa. Afegiu-hi la taronja i uns trossets de formatge de cabra.
  6. Acabeu-ho amb fulles de barreja d’enciams.

El consell

  • Les amanides queden molt bé si hi poseu una mica de fruita. Heu tastat mai una amanida de pasta amb trossets de poma, panses, nous i uns bocinets de formatge de cabra? És deliciosa i molt nutritiva!
  • La remolatxa és una hortalissa amb un gust dolç molt bo, que aporta un munt de vitamines i minerals. Sabíeu que la part que ens mengem és l’arrel de la planta?

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto