Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa ensucrada: barregeu la mantega pomada i el sucre. Incorporeu-hi l’ou. Incorporeu-hi la farina i la sal i remeneu-ho just fins que es formi una bola. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, fins a un gruix de 3 mm. Col·loqueu-la dins un motlle rodó de parets baixes, talleu-ne el sobrant, punxeu-la i coeu-la uns 10 minuts a 190º, amb un pes a dins (tipus cigrons) per evitar que s’infli.
  3. Per al farcit: barregeu la mantega pomada, el sucre, l’ametlla, l’ou i l’amaretto. Escampeu-ho per tota la base del pastís, sobre la massa ensucrada, quan ja sigui freda.
  4. Escorreu les peres en almívar sobre un paper absorbent. Talleu-les a rodanxes fines i disposeu-les sobre el farcit. Repartiu les ametlles filetejades per sobre i coeu-ho 30 minuts a 180 ºC.
  5. Deixeu-ho refredar i serviu el pastís empolsat amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto