Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pastís: renteu els espinacs i escorreu-los, traieu-los les tiges.
  2. En un robot de cuina, tritureu els espinacs. Poseu-los en un recipient.
  3. Peleu la pastanaga i ratlleu-la fina. Peleu i ratlleu l’all. Piqueu els pinyons.
  4. Barregeu els espinacs, la pastanaga ratllada, l’oli, la sal, els pinyons i l’all.
  5. Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Amb una forquilla, feu-ne una pasta i afegiu-la a la barreja.
  6. Renteu les pomes. Talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina o un aparell de tallar embotits. Poseu-les en aigua molt freda.
  7. Assequeu les làmines de poma amb un drap o un paper de cuina.
  8. Folreu tot l’interior d’un motlle sense fons amb les làmines de poma superposades, deixant que sobresurtin una mica de la vora, per poder doblegar-les després.
  9. Ompliu-ho amb la barreja dels espinacs.
  10. Traieu el motlle i doblegueu les pomes cap al centre.
  11. Per a la vinagreta: bateu l’oli, el suc de llimona i la sal, fins a aconseguir una salsa homogènia.
  12. Peleu la remolatxa. Ratlleu-la finament i afegiu-la a la vinagreta.
  13. Deixeu reposar la vinagreta com a mínim 1 h.
  14. Serviu el pastís d’espinacs amanit amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto