Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pastís: renteu els espinacs i escorreu-los, traieu-los les tiges.
  2. En un robot de cuina, tritureu els espinacs. Poseu-los en un recipient.
  3. Peleu la pastanaga i ratlleu-la fina. Peleu i ratlleu l’all. Piqueu els pinyons.
  4. Barregeu els espinacs, la pastanaga ratllada, l’oli, la sal, els pinyons i l’all.
  5. Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Amb una forquilla, feu-ne una pasta i afegiu-la a la barreja.
  6. Renteu les pomes. Talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina o un aparell de tallar embotits. Poseu-les en aigua molt freda.
  7. Assequeu les làmines de poma amb un drap o un paper de cuina.
  8. Folreu tot l’interior d’un motlle sense fons amb les làmines de poma superposades, deixant que sobresurtin una mica de la vora, per poder doblegar-les després.
  9. Ompliu-ho amb la barreja dels espinacs.
  10. Traieu el motlle i doblegueu les pomes cap al centre.
  11. Per a la vinagreta: bateu l’oli, el suc de llimona i la sal, fins a aconseguir una salsa homogènia.
  12. Peleu la remolatxa. Ratlleu-la finament i afegiu-la a la vinagreta.
  13. Deixeu reposar la vinagreta com a mínim 1 h.
  14. Serviu el pastís d’espinacs amanit amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto