Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pastís: renteu els espinacs i escorreu-los, traieu-los les tiges.
  2. En un robot de cuina, tritureu els espinacs. Poseu-los en un recipient.
  3. Peleu la pastanaga i ratlleu-la fina. Peleu i ratlleu l’all. Piqueu els pinyons.
  4. Barregeu els espinacs, la pastanaga ratllada, l’oli, la sal, els pinyons i l’all.
  5. Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Amb una forquilla, feu-ne una pasta i afegiu-la a la barreja.
  6. Renteu les pomes. Talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina o un aparell de tallar embotits. Poseu-les en aigua molt freda.
  7. Assequeu les làmines de poma amb un drap o un paper de cuina.
  8. Folreu tot l’interior d’un motlle sense fons amb les làmines de poma superposades, deixant que sobresurtin una mica de la vora, per poder doblegar-les després.
  9. Ompliu-ho amb la barreja dels espinacs.
  10. Traieu el motlle i doblegueu les pomes cap al centre.
  11. Per a la vinagreta: bateu l’oli, el suc de llimona i la sal, fins a aconseguir una salsa homogènia.
  12. Peleu la remolatxa. Ratlleu-la finament i afegiu-la a la vinagreta.
  13. Deixeu reposar la vinagreta com a mínim 1 h.
  14. Serviu el pastís d’espinacs amanit amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: