Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure la llet amb l’aigua, la sal i una mica de mantega de tòfona. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la polenta sense deixar-ho de remenar 5-10 min. Acabeu-ho de lligar fora del foc amb una mica més de mantega de tòfona i ho esteneu en una safata per refredar-ho.
  2. Bulliu els espàrrecs al dente. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel, per conservar el color i el gust.
  3. Confiteu les pastanagues i el fonoll per separat en oli d’oliva.
  4. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Confiteu-los en oli d’oliva amb làmines d’all i farigola fresca.
  5. Talleu el carbassó amb una mandolina i amaniu-lo amb oli d’herbes. Piqueu unes escalunyes amb uns pinyons, amaniu-los amb oli i vinagre de Mòdena i reserveu-los.
  6. Talleu la polenta i marqueu els talls en una planxa. Escalfeu les verdures al forn damunt la polenta.
  7. Repartiu-ho tot en els plats, i afegiu-hi unes fulles d’enciam de temporada, algun bolet i pèsols. Ratlleu-hi la pell de llima pel damunt i acompanyeu-la de la vinagreta d’escalunyes i vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto