Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu a coure la llet amb l’aigua, la sal i una mica de mantega de tòfona. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la polenta sense deixar-ho de remenar 5-10 min. Acabeu-ho de lligar fora del foc amb una mica més de mantega de tòfona i ho esteneu en una safata per refredar-ho.
  2. Bulliu els espàrrecs al dente. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel, per conservar el color i el gust.
  3. Confiteu les pastanagues i el fonoll per separat en oli d’oliva.
  4. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Confiteu-los en oli d’oliva amb làmines d’all i farigola fresca.
  5. Talleu el carbassó amb una mandolina i amaniu-lo amb oli d’herbes. Piqueu unes escalunyes amb uns pinyons, amaniu-los amb oli i vinagre de Mòdena i reserveu-los.
  6. Talleu la polenta i marqueu els talls en una planxa. Escalfeu les verdures al forn damunt la polenta.
  7. Repartiu-ho tot en els plats, i afegiu-hi unes fulles d’enciam de temporada, algun bolet i pèsols. Ratlleu-hi la pell de llima pel damunt i acompanyeu-la de la vinagreta d’escalunyes i vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto