Troba la teva recepta

En plenes festes nadalenques no podien faltar uns dolços típics de l’època. Sembla impossible, però en 10 anys de blog encara no tenia penjada cap recepta de polvorons! Avui esmeno el descuit amb aquesta recepta tan senzilla com deliciosa.

A casa ja sabeu que el cafè ens encanta, així que aquests polvorons han volat en un no res. Però si no us agrada el cafè, el podeu substituir per canyella o qualsevol altra aroma que vulgueu. El punt d’avellana els fa més gustosos, i molt més fins fets amb mantega que amb llard de porc. Ah! I no us faci mandra torrar la farina, el resultat és molt millor. Això sí, per a mandrosos com jo, oblideu-vos de tallar els polvorons rodons. Així quadrats t’estalvies pastar de nou les sobralles i a més queda molt més original.

Preparació

  1. Pasteu tots els ingredients i, amb l’ajut d’un corró, estireu-los al gruix desitjat. Talleu-ne porcions i coeu-les a 170 ºC durant 3 min.
  2. Empolseu-los amb sucre en pols un cop freds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto