Troba la teva recepta

Si vols preparar unes postres per a una celebració amb molta gent s'ha de buscar algun pastís fàcil de fer, i, en aquests casos, les opcions de flams, quallades o gelatines de sobre sempre van molt bé. Amb motlles d’alumini d’un sol ús tipus plum-cake, vaig poder preparar pastissos per a tothom en un moment, he he he…

Així que ja us podeu guardar bé aquesta recepta, que us traurà d’un compromís més d’un cop!

Preparació

  1. Escorreu la macedònia i guardeu l’almívar del pot.
  2. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb l’almívar de la macedònia.
  3. Dissoleu el flam amb la llet. Poseu la barreja en un cassó al foc remenant-ho contínuament fins que bulli.
  4. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi els melindros i la macedònia. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  6. Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto