Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmicoleu el pa de pessic en la llet calenta. Macereu les panses amb el licor. Afegiu al pa de pessic els ous batuts, la pell de taronja, el sucre i la melmelada. Barregeu-ho bé, afegiu-hi les panses escorregudes i aboqueu-ho dins un motlle de corona caramel·litzat.
  2. Coeu-ho al microones a 750 W en dues tandes de 5 min, deixant 2 min de repòs entre l'una i l'altra. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: