Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al puré: peleu la carbassa i el moniato i talleu-los a daus. Poseu-ho en una cassola que tapi hermèticament, amb un pols de sal i un raig d'oli. Coeu-ho al forn a 250 ºC, 30 min. Comproveu que estigui cuit i tou.
  2. Tritureu-ho ben fi i afegiu-hi un raig d'oli, perquè quedi un puré cremós. Reserveu-ho en un bany maria calent. Si queda molt espès, el podeu alleugerir amb un xic de brou vegetal o aigua.
  3. Reduïu el suc de mandarina fins que quedi una densitat de salsa. Ha de reduir a 1/3 part. Emulsioneu-ho amb la meitat de l'oli. Poseu-ho a punt de sal i afegiu-hi el cerfull, picat finament. Reserveu-ho tebi.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit.
  5. Escateu els rogers, filetegeu-los i, amb unes pinces, retireu les espines dels vuit filets. 
  6. Poseu una planxa i una paella amb un raig d'oli al foc. A la planxa, saleu i marqueu els rogers, primer per la part de la pell i, després, uns segons per la carn. Deixeu-los rosadets. 
  7. A la paella, salteu els rossinyols uns segons.
  8. En un plat soper, munteu dues cullerades (en forma de muntanya) de puré de moniatos i carbassa, al damunt els dos filets de rogers i, al damunt de la pell dels rogers, una cullerada d'ous de salmó.
  9. Acabeu-ho amb un cordó d'emulsió de mandarina i oli d'oliva i unes escates de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto