Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré: peleu la carbassa i el moniato i talleu-los a daus. Poseu-ho en una cassola que tapi hermèticament, amb un pols de sal i un raig d'oli. Coeu-ho al forn a 250 ºC, 30 min. Comproveu que estigui cuit i tou.
  2. Tritureu-ho ben fi i afegiu-hi un raig d'oli, perquè quedi un puré cremós. Reserveu-ho en un bany maria calent. Si queda molt espès, el podeu alleugerir amb un xic de brou vegetal o aigua.
  3. Reduïu el suc de mandarina fins que quedi una densitat de salsa. Ha de reduir a 1/3 part. Emulsioneu-ho amb la meitat de l'oli. Poseu-ho a punt de sal i afegiu-hi el cerfull, picat finament. Reserveu-ho tebi.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit.
  5. Escateu els rogers, filetegeu-los i, amb unes pinces, retireu les espines dels vuit filets. 
  6. Poseu una planxa i una paella amb un raig d'oli al foc. A la planxa, saleu i marqueu els rogers, primer per la part de la pell i, després, uns segons per la carn. Deixeu-los rosadets. 
  7. A la paella, salteu els rossinyols uns segons.
  8. En un plat soper, munteu dues cullerades (en forma de muntanya) de puré de moniatos i carbassa, al damunt els dos filets de rogers i, al damunt de la pell dels rogers, una cullerada d'ous de salmó.
  9. Acabeu-ho amb un cordó d'emulsió de mandarina i oli d'oliva i unes escates de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: