Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un recipient gros i afegiu-hi la mantega freda tallada a daus. Fregueu la farina amb la mantega fins que quedi una massa semblant a la sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu bé tots els ingredients i pasteu-ho fins a aconseguir una massa homogènia.
  2. Poseh la massa entre dos papers de forn i estireu-la amb un corró. En estirar-la, vigileu que quedi amb forma rodona. Emboliqueu-la sobre el corró lleugerament enfarinat, per poder-la transportar. Si no teniu clar com fer-ho, demaneu ajuda a un adult.
  3. Poseu el corró sobre la vora d’un motlle d’uns 20 cm de diàmetre, engreixat i enfarinat. Desenrotlleu la massa. Premeu les vores perquè us quedi amb forma de quiche i punxeu la massa amb una forquilla perquè no s’apugi. Retalleu la massa sobrera.
  4. Talleu els extrems durs dels espàrrecs. Piqueu-los. Peleu el porro i piqueu-lo. Talleu el bacó menut.
  5. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per posar el bacó en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Feu-lo suar a foc baix i, quan s’enrosseixi, retireu-lo.
  6. Poseu els espàrrecs verds a la paella on heu cuit el bacó i, a foc lent, deixeu que es vagin coent, uns 5 min. Afegiu-hi la part blanca del porro picat i un rajolí d’oli. Coeu-ho i reserveu-ho.
  7. Bateu els ous amb la nata líquida. Salpebreu-ho.
  8. Poseu els espàrrecs, el bacó i els porros sobre la base de pasta brisa i cobriu-ho amb la barreja d’ous i nata. Enforneu-ho a 180 ºC, 45 min, i ja tindreua punt la quiche.

El consell

Si voleu fer-ho més fàcil, prepareu la recepta amb una base de quiche comprada.

La quiche queda deliciosa amb tota mena d’ingredients. És la millor manera de menjar aquelles verdures que normalment no ens fan gaire gràcia. Si les barregeu amb altres aliments que us agradin molt, ni notareu que hi són!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto