Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Cabdells vermells amb bolets i pebrots del piquillo
Cabdells vermells amb bolets i pebrots del piquillo
  1. Poseu en una paella (o en una safata de forn) tota la llauna de pebrots del piquillo, incloent-hi també el líquid.
  2. Repartiu i col·loqueu els pebrots per tota la superfície de la paella i afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Deixeu-ho coure mentre es lliga l'oli amb el suc dels pebrots, que després servirà d'amaniment.
  3. Renteu els cabdells, partiu-los per la meitat i poseu-los a la paella amb els pebrots.
  4. Poseu la paella al forn a 180 ºC de 10 a 12 min.
  5. En una altra paella, poseu a foc baix un raig d'oli d'oliva verge extra i un altre raig d'oli de sèsam (opcional), pebre, unes escates de sal, els alls pelats i dos trossos de gingebre.
  6. Mentre es dauren els ingredients amb l'oli, netegeu i talleu els bolets i piqueu el cibulet molt fi (reserveu-ne les puntes per a l'emplatat).
  7. Una vegada daurats els ingredients de la paella, afegiu-hi els bolets. Com que es couen de seguida, afegiu-hi una mica més de sal, apagueu el foc i doneu-hi un parell de voltes mentre agafen tot el sabor de l'oli. Deixeu-ho reposar uns minuts i afegiu-hi el suc de mitja llimona.
  8. Traieu els cabdells del forn.
  9. Poseu-los en un plat. Col·loqueu-hi al damunt els pebrots i amaniu-ho amb el suc del pebrot. Després, afegiu-hi els bolets i remateu-ho amb ametlles fregides picades, flors comestibles i el cibulet picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto