Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb quatre litres d’aigua i un pols de sal.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i sofregiu-hi la cansalada. Quan sigui rossa, incorporeu-hi la sípia tallada a daus, afegiu-hi la cervesa negra, tapeu-la i deixeu-la coure fins que la sípia comenci a ser tova.
  3. Afegiu-hi l’all i el pebre vermell.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet a daus, l’orenga, sal, pebre i el sucre. Deixeu-ho concentrar bé.
  5. Incorporeu-hi la tinta triturada amb el fumet de peix. Deixeu que arrenqui el bull i comproveune el punt de sal.
  6. Salteu les trompetes i afegiu-les a la cassola.
  7. Bulliu els rigatoni en l’aigua salada, escorreu-los bé i afegiu-los a la cassola. Barregeu-ho bé.
  8. Feu un allioli negat amb els alls negres i l’oli d’oliva, i afegiu-ne un parell de cullerades a la cassola, amb el julivert picat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto