Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola calenta poseu les cloïsses i el vi blanc i tapeu-la de seguida. Quan les cloïsses estiguin obertes, retireu-les del foc i regueu-les amb el brou de peix fred. Traieu les cloïsses de la closca i filtreu-ne el suc.
  2. Sofregiu la ceba picada en oli d’oliva. Poseu-hi l’arròs, i quan estigui rossejat, afegiu-hi el brou de peix, les cloïsses, la sal, la farigola i la meitat de la menta. Coeu-ho a foc mitjà uns 14 min. Aneu-ho remenant de tant en tant. Al final de la cocció, traieu la menta i la farigola.
  3. De seguida poseu l’altra meitat de la menta, el julivert picat, la mantega i les cloïsses sense closca. Barregeu el conjunt i serviu-lo en plats fondos. Ratlleu una mica de parmesà i finalitzeu el plat amb les fulles de menta fregides, les cloïsses i els talls de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto