Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: poseu les carcasses, les verdures, la farigola i el pebre en una olla al foc, coberts amb aigua, i, a sobre, la cansalada. Quan comenci a bullir, escumeu-ho, abaixeu el foc i deixeu-ho coure. Passades 2 h, mireu si la cansalada està tova. Si és així, retireu-la i reserveu-la. Deixeu coure el brou 1 h més. Coleu-lo i desgreixeu-lo.
  2. Poseu les múrgoles seques en remull amb aigua tèbia 20 min. Coleu-les i reserveu-ne el suc.
  3. Talleu la cansalada a daus d’1 cm i daureu-la en una paella amb oli, a foc mitjà. Deixeu-la sofregir.
  4. Peleu i piqueu l’escalunya i l’all ben fins.
  5. Quan la cansalada hagi deixat anar tot el greix i sigui daurada, reserveu-la i aboqueu el greix en una cassola, on sofregireu l’escalunya i l’all fins que estiguin ben tous i una mica daurats.
  6. Poseu els bolets a la paella on heu daurat la cansalada, a foc viu, amb oli i sal. Deixeu que s’evapori l’aigua i salteu-los 2 min. Reserveu-los.
  7. Poseu el brou a escalfar en una olla (afegiu-hi el brou dels bolets secs). Escalfeu el sofregit, afegiu-hi l’arròs i nacreu-lo a foc mitjà, 2 min.
  8. Mulleu-ho amb el vermut i deixeu evaporar l’alcohol mentre ho remeneu. Afegiu-hi brou calent, fins a cobrir-ho, i afegiu-hi els bolets, pebre i farigola. Deixeu-ho coure a foc mitjà, remenant-ho i afegint-hi brou quan ho necessiti, 20 min, fins que l’arròs estigui grenyal.
  9. Apagueu el foc, afegiu-hi els daus de cansalada i poseu-hi una mica de brou, si està sec. Deixeu-ho reposar 2-3 min i emulsioneu-ho amb el parmesà ratllat i una mica d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto