Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: en un bol, barregeu el llevat i la sal amb la farina.
  2. Amb l’ajuda d’una vareta de mà, incorporeu-hi la cervesa a poc a poc, fins a aconseguir una consistència de massa per a creps.
  3. Afegiu-hi el comí i deixeu-ho reposar 1 h i 20 min.
  4. Per a la salsa de gaspatxo: ofegueu amb una mica d’oli la ceba dolça i els pebrots, tallats en juliana, i, a continuació, afegiu-hi els tomàquets.
  5. Deixeu-ho coure a foc lent amb el sucre, la sal i el pebre, fins que les hortalisses estiguin confitades.
  6. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi una mica d’aigua, si és necessari.

MUNTATGE

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol, submergiu-hi els bolets a la tempura i fregiu-los. Traieu-los i deixeu-los a sobre de paper absorbent; repetiu l’operació.
  2. Els rossinyols han de quedar bastant crus a l’interior. Poseu-los al forn molt calent, a 190 ºC, 3 min, per eliminar-ne l’excés de greix.
  3. Serviu-los amb la salsa de gaspatxo a banda.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto