Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: en un bol, barregeu el llevat i la sal amb la farina.
  2. Amb l’ajuda d’una vareta de mà, incorporeu-hi la cervesa a poc a poc, fins a aconseguir una consistència de massa per a creps.
  3. Afegiu-hi el comí i deixeu-ho reposar 1 h i 20 min.
  4. Per a la salsa de gaspatxo: ofegueu amb una mica d’oli la ceba dolça i els pebrots, tallats en juliana, i, a continuació, afegiu-hi els tomàquets.
  5. Deixeu-ho coure a foc lent amb el sucre, la sal i el pebre, fins que les hortalisses estiguin confitades.
  6. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi una mica d’aigua, si és necessari.

MUNTATGE

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol, submergiu-hi els bolets a la tempura i fregiu-los. Traieu-los i deixeu-los a sobre de paper absorbent; repetiu l’operació.
  2. Els rossinyols han de quedar bastant crus a l’interior. Poseu-los al forn molt calent, a 190 ºC, 3 min, per eliminar-ne l’excés de greix.
  3. Serviu-los amb la salsa de gaspatxo a banda.
     

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: