Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la tempura: en un bol, barregeu el llevat i la sal amb la farina.
  2. Amb l’ajuda d’una vareta de mà, incorporeu-hi la cervesa a poc a poc, fins a aconseguir una consistència de massa per a creps.
  3. Afegiu-hi el comí i deixeu-ho reposar 1 h i 20 min.
  4. Per a la salsa de gaspatxo: ofegueu amb una mica d’oli la ceba dolça i els pebrots, tallats en juliana, i, a continuació, afegiu-hi els tomàquets.
  5. Deixeu-ho coure a foc lent amb el sucre, la sal i el pebre, fins que les hortalisses estiguin confitades.
  6. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi una mica d’aigua, si és necessari.

MUNTATGE

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol, submergiu-hi els bolets a la tempura i fregiu-los. Traieu-los i deixeu-los a sobre de paper absorbent; repetiu l’operació.
  2. Els rossinyols han de quedar bastant crus a l’interior. Poseu-los al forn molt calent, a 190 ºC, 3 min, per eliminar-ne l’excés de greix.
  3. Serviu-los amb la salsa de gaspatxo a banda.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

15 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

15 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto