Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als rotllets: escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. En una paella, escalfeu dues cullerades d’oli. Salteu el porro i el gingebre fins que siguin transparents. Afegiu-hi la coliflor i deixeu-ho coure uns minuts més.
  3. Afegiu-hi el comí i la cúrcuma. Deixeu-ho coure uns minuts més.
  4. Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu-ho 8-10 min més. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  5. Piqueu-ho lleugerament.
  6. Sobre una superfície plana, esteneu les fulles de pasta fil·lo i pinteu-les amb oli.
  7. Talleu cada fulla de pasta en quatre trossos iguals. Amb una cullera, col·loqueu una mica de farciment a la vora de cada tros de pasta i enrotlleu-los.
  8. Poseu cada rotllet en una safata de forn, folrada amb paper, i deixeu-ho coure uns 15-20 min.
  9. Per a la salsa pesto: poseu tots els ingredients al got de la batedora i processeu-ho amb el túrmix fins a obtenir la textura desitjada.
  10. Serviu els rotllets amb una mica de la salsa pesto per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: