Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons tallant-ne l’arrel del peu. Passeu-hi un drap de paper humit per treure les impureses que pugui tenir cada bolet.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli, el vinagre, els rovellons, un polsim de sal, uns grans de pebre negre, els alls pelats, la farigola i el marduix. Feu que arrenqui el bull i apagueu el foc.
  3. Introduïu els bolets en pots de vidre amb el bocal ample i ompliu-los amb el suc de la cocció. Tapeu els pots i poseu-los en una olla coberts d’aigua freda. Feu bullir els pots uns 20 min a partir que l’aigua bulli.
  4. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
  5. Eixugueu els pots, etiqueteu-los i guardeu-los al rebost unes quantes setmanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: