Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a quarts, traieu-ne les llavors i tritureu-los amb el braç del túrmix fins a obtenir-ne un puré.
  2. Agafeu la molla del pa, només la molla, i poseu-la a estovar dins el tomàquet triturat.
  3. Piqueu l’all juntament amb la sal fins que en quedi una pasta de color blanquinós i no es noti cap cristall de sal; a continuació, afegiu-ho dins el bol on hi ha el puré de tomàquet i el pa.
  4. Amb un túrmix tritureu-ho fins que quedi tot ben incorporat.
  5. Finalment, emulsioneu-ho tot afegint-hi l’oli d’oliva verge extra en forma de fil i deixeu-ho refredar a la nevera.
  6. Abans de servir-ho, podeu posar-hi una guarnició d’ou dur, ceba tendra i pernil ibèric picats, o, també, podeu aprofitar les crostes sobrants del pa per acompanyar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto