Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a quarts, traieu-ne les llavors i tritureu-los amb el braç del túrmix fins a obtenir-ne un puré.
  2. Agafeu la molla del pa, només la molla, i poseu-la a estovar dins el tomàquet triturat.
  3. Piqueu l’all juntament amb la sal fins que en quedi una pasta de color blanquinós i no es noti cap cristall de sal; a continuació, afegiu-ho dins el bol on hi ha el puré de tomàquet i el pa.
  4. Amb un túrmix tritureu-ho fins que quedi tot ben incorporat.
  5. Finalment, emulsioneu-ho tot afegint-hi l’oli d’oliva verge extra en forma de fil i deixeu-ho refredar a la nevera.
  6. Abans de servir-ho, podeu posar-hi una guarnició d’ou dur, ceba tendra i pernil ibèric picats, o, també, podeu aprofitar les crostes sobrants del pa per acompanyar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: