Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els llagostins deixant el cap, però traient-ne l’intestí.
  2. Escaldeu les mongetes tendres, els tirabecs i els espàrrecs amb aigua bullent i sal durant 2 min.
  3. Piqueu la ceba de Figueres i coeu-la lentament amb mantega, fins que quedi ben tova.
  4. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua, salpebreu-ho i tritureu-ho.
  5. Talleu a tires la ceba tendra i salteu-la en una paella amb oli.
  6. Afegiu-hi les pastanagues a làmines, les verdures escaldades, el carbassó i els llagostins. Salteu-ho bé.
  7. Salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto