Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d'oliva verge extra.
  2. Traieu la primera pela dels dos alls, talleu-ne l’arrel i talleu-los a rodelles molt fines. Poseu-los a la paella perquè es comencin a estovar uns segons a foc suau.
  3. Passeu aigua a les múrgoles lleugerament i talleu-les per la meitat. Afegiu-les als alls. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot 2 min, fins que deixin anar l’aigua.
  4. Tot seguit, afegiu-hi els pèsols, les faves, els espàrrecs (només la part de dalt de la tija), les cloïsses i un pols de sal i pebre. Deixeu-ho coure 4 min perquè s’obrin les cloïsses. Si les cloïsses no deixen anar molta aigua, hi podeu afegir un xic de brou vegetal calent. Serviu-ho tot seguit en plats sopers abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: