Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d'oliva verge extra.
  2. Traieu la primera pela dels dos alls, talleu-ne l’arrel i talleu-los a rodelles molt fines. Poseu-los a la paella perquè es comencin a estovar uns segons a foc suau.
  3. Passeu aigua a les múrgoles lleugerament i talleu-les per la meitat. Afegiu-les als alls. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot 2 min, fins que deixin anar l’aigua.
  4. Tot seguit, afegiu-hi els pèsols, les faves, els espàrrecs (només la part de dalt de la tija), les cloïsses i un pols de sal i pebre. Deixeu-ho coure 4 min perquè s’obrin les cloïsses. Si les cloïsses no deixen anar molta aigua, hi podeu afegir un xic de brou vegetal calent. Serviu-ho tot seguit en plats sopers abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto