Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu el cogombre a bastons de 5 x 1 cm.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les a fils amb un espiralitzador. Reserveu-les per separat en remull amb aigua freda. 
  3. Renteu les remolatxes, peleu-les i liqueu-les per extreure'n el suc. 
  4. Per al salmorejo: tritureu tots els ingredients. Coleu-ho i refrigereu-ho.
  5. Per a la pipirrana: peleu i piqueu a dauets tots els vegetals, i mescleu-ho amb l’oli, vinagre, mostassa, sal i pebre negre. Reserveu-ho a la nevera.
  6. Per al mango marinat: mescleu l'aigua, el vinagre, el sucre i la sal.
  7. Peleu el mango i talleu-ne la polpa a trossos i poseu-ho amb la marinada en un recipient hermètic, 24 h, a temperatura ambient. Refrigereu-ho.
  8. Treballeu el suc de remolatxa amb el túrmix per crear una escuma natural.
  9. En un got, poseu-hi el salmorejo, la pipirrana, el cogombre, la pastanaga, el mango a cubs i, per sobre, l'escuma de remolatxa. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto