Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pela de les nous i tritureu-les de manera que els trossos quedin a la vista en el torró. Barregeu-les amb les ametlles i reserveu-les.
  2. En un cassó, escalfeu la nata juntament amb el sucre de llustre durant 10 min a foc mitjà alt i remeneu-ho constantment fins que la mescla es redueixi a la meitat del volum inicial.
  3. Afegiu-hi la mescla de nous i ametlles moltes i remeneu-ho fins que es formi una pasta densa.
  4. Repartiu la pasta en motlles i aplaneu-la amb una espàtula de cuina. Tapeu els motlles amb paper de forn i deixeu assecar el torró un parell de dies abans de treure els motlles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: