Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir les patates en aigua abundant i, quan restin 5 min de cocció, afegiu-hi la col i saleu-ho. Quan sigui tot cuit, coleu-ho i, amb l’ajuda d’una escumadora i sense treure-ho de l’escorredor, aneu-ho trinxant i deixeu que s'acabi d’escórrer fins que quedi ben sec.
  2. A continuació, en una paella antiadherent rostiu les botifarres amb una mica de llard de porc. Quan ja les tingueu rostides, reserveu-les, i en el mateix llard afegiu-hi el trinxat.
  3. Peleu els escamarlans i marqueu-los per la part del llom en una altra paella.
  4. Muntatge: poseu en un plat fondo una quenelle de trinxat; al costat, una botifarra negra, i, al damunt, una cua de l’escamarlà. Ho amaniu tot plegat amb l’oli d’oliva i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: