Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els melindros fins que quedin fets farina (amb l’accessori de ganivetes del túrmix va molt bé).
  2. Foneu la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Barregeu-la amb els melindros, el licor i el mascarpone fins que quedi ben homogeni.
  3. Deixeu-ho reposar a la nevera 1 h com a mínim. Feu boletes i arrebosseu-les amb el coco o el que agradi més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: